Meie maailmareisi uus etapp

Need kes meie seiklust ja asukohta PolarStepsi kaudu jälgivad on juba võibolla märganud, et me ei ole viimasel ajal enam väga palju aega sadama ümbruses veetnud. Seda põhjusel, et otsustasime laeva pealt maha tulla ning mitte teha Atlandi Ookeani ületust purjetades. See oli raske otsus,  kuna Atlandi ületus purjekaga oli üks meie reisi eesmärkidest. Osaliselt tuli otsus seetõttu, et purjetamine võtab väga kaua aega ning me ei oleks järelejäänud 2018 aasta kahe kuu jooksul muud näinud kui merd. Oli ka teisi põhjuseid nagu see, et purjetamine on raske, nii füüsiliselt kui psüholoogiliselt. Seega otsustasime, et lennates edasi liikuda on kõigile parem, eriti kui me soovime oma seikusest maksimumi võtta.

Õnneks leidsime suhteliselt kohe odavad lennupiletid Bostonisse, kus meid ootavad Kaija sõbrad. Esmalt lendame kohaliku lennuliiniga Sao Vicenti saare pealt Praiasse ning sealt on meil üleöö lend Bostonisse. Me juba väga ootame sinna jõudmist ning seda, et saame näha rohem Põhja-Ameerikat kui me esialgu plaanisime. Eriti õnnelikud oleme selle pärast, et saame minna külla sõbradele, kes meid ammu ootavad.

Jälgige meie blogi ning peagi on siit leitavad ka postitudes meie tegemistest Roheneemedel Sao Vicenti ja Santo Antao saarel.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga